Resource Schedule
Personal Schedule
My Data
Public Calendars
Search
December 2014
SunMonTueWedThuFriSat
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
  January 2015
Reservations for Crosses Schedule

February 2015
SunMonTueWedThuFriSat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
       
 01        Add New New Event
 02        Add New New Event
 03        Add New New Event
 04 
(Week 00)
      Add New New Event
 05        Add New New Event
 06        Add New New Event
 07        Add New New Event
F2 TgHA Homozigóticos x TU  Duration: 60min. 08:00-9:00am>Pinto
F2 TgHATerra siblings incross  Duration: 60min. 09:00-10:00am>Pinto
 08        Add New New Event
 09        Add New New Event
Technophage ext 47223  Duration: 60min. 08:00-9:00am>Vaz
 10        Add New New Event
 11 
(Week 01)
      Add New New Event
 12        Add New New Event
 13        Add New New Event
F2 TgHA Homozigóticos x TU  Duration: 60min. 08:00-9:00am>Pinto
AB incross  Duration: 60min. 09:00-10:00am>Pinto
Ana Ribeiro LSAUDE  Duration: 60min. 10:00-11:00am>Catarina
47223  Duration: 60min. 14:00-15:00pm>Chapela
TU e AB blackbox incross  Duration: 60min. 15:00-16:00pm>Pinto
 14        Add New New Event
F1 Talen 17 incross  Duration: 60min. 07:00-8:00am>Pinto
F1 Talen Dmrt2b Padrăo 1 incross  Duration: 60min. 08:00-9:00am>Pinto
47223  Duration: 60min. 09:00-10:00am>Chapela
 15        Add New New Event
47223  Duration: 60min. 09:00-10:00am>Chapela
 16        Add New New Event
 17        Add New New Event
 18 
(Week 02)
      Add New New Event
 19        Add New New Event
 20        Add New New Event
F1 Talen 17 incross  Duration: 60min. 08:00-9:00am>Pinto
F3 TgHATerra incross  Duration: 60min. 09:00-10:00am>Pinto
F1 Dmrt2b Macho Padrăo 1 x F1 Dmrt2b Femea Padrăo 2 ou 3  Duration: 60min. 10:00-11:00am>Pinto
Ana Ribeiro LSAUDE  Duration: 60min. 11:00-12:00pm>Catarina
47223  Duration: 60min. 15:00-16:00pm>Chapela
Joao first trry  Duration: 60min. 16:00-17:00pm>Carvalho
 21        Add New New Event
F2 Dmrt2a ATG (Zé) Homozigóticos incross  Duration: 60min. 07:00-8:00am>Pinto
F2 Dmrt2a ATG (Zé) Wildtype Siblings incross  Duration: 60min. 08:00-9:00am>Pinto
47223  Duration: 60min. 09:00-10:00am>Chapela
 22        Add New New Event
47223  Duration: 60min. 09:00-10:00am>Chapela
cruzamentos  Duration: 120min. 10:00-12:00pm>David
 23        Add New New Event
WT para inj. plasmideo  Duration: 120min. 10:00-12:00pm>David
 24        Add New New Event
 25 
(Week 03)
      Add New New Event
 26        Add New New Event
 27        Add New New Event
UBI-SWITCH - quarentena  Duration: 120min. 10:00-12:00pm>David
Cross Tg Mpx:gfp  Duration: 60min. 12:00-13:00pm>Calado
 28        Add New New Event
F2 Dmrt2a ATG (Zé) Homozigóticos incross  Duration: 60min. 06:00-7:00am>Pinto
F2 Dmrt2a ATG (Zé) Wildtype Siblings incross  Duration: 60min. 07:00-8:00am>Pinto
F2 TgHA Homozigóticos x TU  Duration: 60min. 08:00-9:00am>Pinto
F2 TgHATerra siblings incross  Duration: 60min. 09:00-10:00am>Pinto
47223  Duration: 60min. 10:00-11:00am>Chapela
 29        Add New New Event
47223  Duration: 60min. 09:00-10:00am>Chapela
CRUZAR RESTANTES  Duration: 120min. 10:00-12:00pm>David
 30        Add New New Event
 31        Add New New Event
  [Printer Friendly]


Resource:
   Month:
   Week:
   Year:



You are not logged in:
Login/Logout | Preferences | Profile

Personal Schedule | Resource Schedules | Another User's Calendar



OCF Scheduler
Release Version 2.02 modified by Ricardo Henriques [paxcalpt@gmail.com] and USI [imm-itsupport@fm.ul.pt]
Developed by ARL Biotechnology Computing Facility
Copyright © 2015 Arizona Research Labs
All rights reserved. Request permission to duplicate or redistribute in any form.