Resource Schedule
Personal Schedule
My Data
Public Calendars
Search
April 2012
SunMonTueWedThuFriSat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
  May 2012
Reservations for Crosses Schedule

June 2012
SunMonTueWedThuFriSat
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
   
 01        Add New New Event
L371 incross  Duration: 60min. 10:00-11:00am>Mateus
osteopontin x cdt1-mko2 cross  Duration: 60min. 11:00-12:00pm>Mateus
 02        Add New New Event
 03        Add New New Event
47248  Duration: 60min. 10:00-11:00am>Sousa
Joao  Duration: 60min. 15:00-16:00pm>Pereira
 04        Add New New Event
flixAB  Duration: 60min. 11:00-12:00pm>Real
 05        Add New New Event
47248  Duration: 60min. 10:00-11:00am>Sousa
 06 
(Week 18)
      Add New New Event
flixAB  Duration: 60min. 11:00-12:00pm>Real
 07        Add New New Event
 08        Add New New Event
incross L371 h2a-gfp/ppt +/-  Duration: 60min. 10:00-11:00am>Mateus
flixAB  Duration: 60min. 11:00-12:00pm>Real
 09        Add New New Event
 10        Add New New Event
osteopontin-gfp x zCdt1-mko2  Duration: 60min. 10:00-11:00am>Mateus
47248  Duration: 60min. 11:00-12:00pm>Sousa
47248  Duration: 60min. 12:00-13:00pm>Sousa
Joao  Duration: 60min. 15:00-16:00pm>Pereira
 11        Add New New Event
 12        Add New New Event
47248  Duration: 60min. 10:00-11:00am>Sousa
 13 
(Week 19)
      Add New New Event
 14        Add New New Event
 15        Add New New Event
L371 incross  Duration: 60min. 10:00-11:00am>Mateus
Pereira  Duration: 60min. 11:00-12:00pm>Pereira
 16        Add New New Event
Pereira  Duration: 60min. 15:00-16:00pm>Pereira
 17        Add New New Event
47248  Duration: 60min. 10:00-11:00am>Sousa
osteopontin x cdt1-mko2 cross  Duration: 60min. 11:00-12:00pm>Mateus
 18        Add New New Event
 19        Add New New Event
 20 
(Week 20)
      Add New New Event
 21        Add New New Event
 22        Add New New Event
mpx:GFP c/ WT  Duration: 60min. 09:00-10:00am>deOliveira
Joao  Duration: 60min. 10:00-11:00am>Pereira
 23        Add New New Event
Pereira  Duration: 60min. 10:00-11:00am>Pereira
 24        Add New New Event
Pereira  Duration: 60min. 10:00-11:00am>Pereira
 25        Add New New Event
 26        Add New New Event
47248  Duration: 60min. 10:00-11:00am>Sousa
 27 
(Week 21)
      Add New New Event
 28        Add New New Event
Cruzar AB  Duration: 60min. 09:00-10:00am>Crespo
 29        Add New New Event
Cruzar AB  Duration: 60min. 09:00-10:00am>Crespo
L371 incross  Duration: 60min. 10:00-11:00am>Mateus
zCdt1-mko2 outcross com AB  Duration: 60min. 11:00-12:00pm>Mateus
 30        Add New New Event
Embryos  Duration: 60min. 09:00-10:00am>Crespo
Embryos  Duration: 60min. 10:00-11:00am>Crespo
 31        Add New New Event
47248  Duration: 60min. 10:00-11:00am>Sousa
Joao  Duration: 60min. 11:00-12:00pm>Pereira
DKK1 GFP para juntar hora do almoço please  Duration: 60min. 13:00-14:00pm>Fior
   
  [Printer Friendly]


Resource:
   Month:
   Week:
   Year:



You are not logged in:
Login/Logout | Preferences | Profile

Personal Schedule | Resource Schedules | Another User's Calendar



OCF Scheduler
Release Version 2.02 modified by Ricardo Henriques [paxcalpt@gmail.com] and USI [imm-itsupport@fm.ul.pt]
Developed by ARL Biotechnology Computing Facility
Copyright © 2014 Arizona Research Labs
All rights reserved. Request permission to duplicate or redistribute in any form.